Farmaceutisch de Machinesco. van Shanghai Tianhe, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shanghai Tianhe Pharmaceutical Machinery Co., Ltd.

Certificaten
Van goede kwaliteit de pers van de hoge snelheidstablet voor verkoop
Van goede kwaliteit de pers van de hoge snelheidstablet voor verkoop
Klantenoverzichten
STH-de producten hebben uitstekende prestaties en het milieu van de het werkplaats is tevreden.

—— Misser Pattraporn Hiti, Davao, Filippijnen

Zij verlenen de perfecte dienst, komt het werkende karakter van producten samen.

—— Alina, Californië, de V.S.

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Tianhe Pharmaceutical Machinery Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Shanghai Tianhe Pharmaceutical Machinery Co., Ltd. Shanghai Tianhe Pharmaceutical Machinery Co., Ltd. Shanghai Tianhe Pharmaceutical Machinery Co., Ltd. Shanghai Tianhe Pharmaceutical Machinery Co., Ltd. Shanghai Tianhe Pharmaceutical Machinery Co., Ltd. Shanghai Tianhe Pharmaceutical Machinery Co., Ltd.
Factory Gate Assemblerende workshop machinale werkplaats Toonzaal

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : STH, TH
Aantal werknemers : 100~200
Opgericht Jaar : 1969
Export pct : 40% - 50%

Wordt Farmaceutisch de Machinesco. van Shanghai Tianhe, Ltd (Merk STH) gevormd door de vroegere Donghai-Takfabriek van Shanghai No.1 te reorganiseren de Farmaceutische Machinesfabriek in 2000.The geregistreerd fonds RMB 5.000.000 en het vloeroppervlak van onze fabrieksdekking 19.900 Vierkante meters is. Ons gedeponeerd handelsmerk is „Th“ en „STH“.
STH werd beloond als een product-uitvoer type onderneming, die het recht van zelfimport&export door ministerie van Buitenlandse Handels- en economische samenwerking van de Volksrepubliek China heeft.
STH is gespecialiseerd in de vervaardiging van farmaceutische machines en verpakkend materiaal. Alle taken van afgietsel aan metaal het machinaal bewerken en Algemene Vergadering worden verwezenlijkt alleen. STH is een geavanceerd technische onderneming, die producten en import&Export de handel van R&D de nieuwe als één lichaam verenigt.
Wij zijn niet alleen de grootste professionele fabriek die in het produceren van de machines van de tabletpers, maar ook de traditionele fabrikant met een lange geschiedenis van meer dan 30 jaar in het produceren van farmaceutische machines en verpakkend materiaal in China gespecialiseerd is.
STH heeft het vertrouwen en de tevredenheid van klanten afhankelijk van zijn snelle ontwikkeling van nieuwe producten, goede kwaliteit, volledige verscheidenheden, de uitstekende dienst en economische prijs verkregen. Onze producten hebben onderhouden want meer dan 3000 klanten alle delen van China en goed het uitvoeren aan meer dan 60 landen en gebieden rond de wereld behandelden. Om aan de stijgende behoeften van binnenlandse en buitenlandse markt te voldoen, onderzoeken wij en ontwikkelen opeenvolgend de volgende producten overeenkomstig de GMP norm: ZP37-aanraking-Type Roterende Tabletpers, ZPY100-Pers van de reeks de Roterende Tablet, roterende de Tabletpers van ZP 35A /B/D, ZPW23-Pers van de dubbel-Lagen de Roterende Tablet, ZP11 00 reeksen de Economische van de Hoge snelheids Roterende Tablet Pers, ZPW25-drievoudig-Lagen en Multifunctionele Roterende Tabletpers, Pers van de de Kerndragee van ZPW20 de Roterende, ZP198-Pers van de reeks de Roterende Tablet, Machine van de de Gelatineinkapseling van RGY12*25S de Zachte (waterkoelingstype) en de Automatische Kartonnerende Machine van ZH90/100 ect.
De bovengenoemde machines zijn met succes binnenlandse en buitenlandse markt ingegaan en de klantengoedkeuring verkregen, van de het merkzp reeks van ‚STH‘ en van ‚Th ‚wonnen de Roterende de Tabletpersen onophoudelijk de titel van de ‚Merknaamproducten van Shanghai ‚vanaf 2002 en wonnen de toekenning van ‚Nationaal Belangrijk Nieuw Product‘, ‚het Belangrijke Nieuwe Product van Shanghai‘, ‚het Octrooi Nieuw Product van Shanghai‘ en ‚de Introductie op de marktproject van Shanghai van Onderzoekbevindingen‘ ect.
Wij hebben de productiecapaciteit van het leveren van het volledige materiaal van grondstof gevormd die, het natte mengen, het korrelen, het drogen, groep het mengen zich zich aan tabletdeklaag, het vullen, verpakking, het kartonneren, verzegelen, die ect in dozen doet trilt verpulvert. De bruikbare dekking van onze machines breidt zich tot de ceramische, chemische, poeder metallurgische en elektronische industrie uit. In feite, hebben wij de volgende machines speciaal voor deze boven de industrieën geproduceerd: YH20 poeder dat Machine, Roterende het Vormen van RP200-1P/RP-300-1P Machine en Roterende de Tabletpers vormt van ZP11.
 

Contactgegevens
Shanghai Tianhe Pharmaceutical Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Angelia

Tel.: 86-21-63802680

Fax: 86-21-59432024

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)